Με το σύνθημα «Στην υγειά σας» πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά το Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Γερμανική Σχολή Αθηνών απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες έχουν την αμέριστη στήριξη και αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου προτάσσοντας πάντα την στήριξη στους αδύναμους συμπολίτες μας.

 

Με το σύνθημα «Στην υγειά σας» πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά το Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες, απόφοιτοι και φίλοι της Γερμανικής Σχολής Αθηνών επισκέφθηκαν και το φετινό επιτυχημένο Oktoberfest και πήραν μια γεύση από ένα βαυαρικό Oktoberfest στην Αθήνα.

Σ’ αυτό συνέβαλαν σίγουρα και τα 1.400 λίτρα μπίρας, τα 1.800 μπρέτσελ, τα περισσότερα από 4.300 λουκάνικα και πολλές ακόμα λιχουδιές που καταναλώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Ένα όμορφο πρόγραμμα με ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος Key Royal Band και η χορευτική ερμηνεία του τραγουδιού «YMCA» από τις τάξεις 6a και 6b συνέβαλαν στη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη εκδήλωση τονίζοντας ότι η Γερμανική Σχολή Αθηνών απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα καθώς στο κάλεσμα της ανταποκρίθηκαν πολλοί επισκέπτες της Σχολής να συμβάλλουν με δωρεές σε είδος αλλά και με χρηματικές δωρεές στην υποστήριξη των παιδιών και των προσφύγων που έχουν ανάγκη με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλές σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες έχουν την αμέριστη στήριξη και αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου προτάσσοντας πάντα την στήριξη στους αδύναμους συμπολίτες μας, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΜε το σύνθημα «Στην υγειά σας» πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά το Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη_1


Με το σύνθημα «Στην υγειά σας» πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά το Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο