Με το πιο φωτεινό χαμόγελό τους οι Οδηγοί του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου γιόρτασαν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού

Print Friendly, PDF & Email

Με παιχνίδι, εθελοντική δράση, αλλά και γνωριμία με την πόλη, δεκάδες Οδηγοί έδωσαν το δικό τους παλμό στο Μαρούσι, γιορτάζοντας τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού, με αφετηρία την Πλατεία Κασταλίας.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη.
«Είμαστε πάντα δίπλα στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού και ιδιαίτερα στο Τοπικό Τμήμα Αμαρουσίου, που προσφέρει σημαντικό έργο  στην  κοινωνία και ιδιαίτερα στη νεολαία μας.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται μ τον Οδηγισμό μαθαίνουν από πολλοί μικροί να είναι πάντα έτοιμοι, να σέβονται τον αρχηγό και να βοηθούν με κάθε τρόπο το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη» σημείωσε η κα Χαλιώτη, κάνοντας εδική μνεία στις εμπειρίες της ως Οδηγός και πόσο σημαντικές ήταν αυτές για τη μετέπειτα ζωής της.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο. κα Λένα Λεβίδη απηύθυνε Οδηγικό χαιρετισμό και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη και το Δήμο Αμαρουσίου για την ενεργή στήριξή τους στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού.                   

Εκεί ήταν και η Έφορος του Κλάδου Οδηγών Κική Μάκου, δίνοντας το δικό της Οδηγικό παλμό στις δράσεις. 

Η Πρόεδρος του Τ.Τ.Αμαρουσίου Κα Βίκυ Παπανικολάου καλωσόρισε τον οδηγικό και όχι μόνο κόσμο και η Τοπική Έφορος Κα Τζίνα Κούρτη κήρυξε την έναρξη των δράσεων.

Το παιχνίδι έκλεισε με βραβεύσεις των ομάδων που βγήκαν νικητές στις ψυχαγωγικές δράσεις.

 

Σχετικά αρχείαΜε το πιο φωτεινό χαμόγελό τους οι Οδηγοί του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου γιόρτασαν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού_1


Με το πιο φωτεινό χαμόγελό τους οι Οδηγοί του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου γιόρτασαν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο