Με το ενδοδημοτικό τουρνουά μίνι βόλεϋ συνεχίστηκαν οι «Γιορτές Αθλητισμού» του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

13 ομάδες βόλεϋ, από τα αθλητικά προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου και τους  Αθλητικούς Συλλόγους «Νίκη Αμαρουσίου» και «Οδυσσέα», συμμετείχαν στους ενδοδημοτικούς αγώνες που διεξήχθησαν με τη λήξη της φετινής αθλητικής περιόδου.

 Οι αγώνες περιελάμβαναν 3 αγωνιστικές κατηγορίες. Την 1η για μαθητές Δ’ τάξης Δημοτικού, τη Β’ για μαθητές Ε’ τάξης Δημοτικού και την ΣΤ’ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.  

Τις προσπάθειες των νέων αθλητών παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας και ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης, οι οποίοι απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές των αγώνων και διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες.

Μεταφέροντας  τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης ευχόμενος σε όλα τα παιδιά Καλό Καλοκαίρι, τα προσκάλεσε να συμμετάσχουν στο αθλητικό και πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου για ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Προπονήτρια στις ομάδες (3) από τα προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου ήταν η Μαρία Παπαδάκη, του Α.Ο. Οδυσσέα (3) η Αρτέμιδα Ηλιοπούλου και στις ομάδες της Νίκης Αμαρουσίου (7) ο Δημήτρης Ζανάκης.  

 Οι ομάδες που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις είναι:

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1Η ΘΕΣΗ : ΝΙΚΗ1

2Η ΘΕΣΗ : ΝΙΚΗ2

3Η ΘΕΣΗ : ΜΑΡΟΥΣΙ1

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ε ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1Η ΘΕΣΗ : ΜΑΡΟΥΣΙ2

2Η ΘΕΣΗ : ΝΙΚΗ3

3Η ΘΕΣΗ : ΝΙΚΗ4

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΤ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

1Η ΘΕΣΗ : ΟΔΥΣΣΕΑΣ3

2Η ΘΕΣΗ : ΝΙΚΗ6

3Η ΘΕΣΗ : ΝΙΚΗ5

     

 

Σχετικά αρχείαΜε το ενδοδημοτικό τουρνουά μίνι βόλεϋ συνεχίστηκαν οι «Γιορτές Αθλητισμού» του Δήμου Αμαρουσίου_1


Με το ενδοδημοτικό τουρνουά μίνι βόλεϋ συνεχίστηκαν οι «Γιορτές Αθλητισμού» του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο