Με τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για πολλές επιτυχίες μέσα στο 2018 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος «Τρίτων»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό του Ομίλου, στηρίζουμε το έργο του και τις προσπάθειες των αθλητών του»

 

Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της κοπή της πίτας του Ομίλου για το 2018, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε: «Η επιλογή μας να στεγάσουμε τον «Τρίτωνα» στο αθλητικό μας κέντρο, ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό του Ομίλου, στηρίζουμε το έργο του και τις προσπάθειες των αθλητών του, και χαιρόμαστε που συμβάλουμε με τον δικό μας τρόπο στις επιτυχίες τους. Αυτόν ακριβώς τον στόχο έχουν και οι σημαντικές βελτιώσεις που κάναμε το τελευταίο διάστημα στον χώρο του κολυμβητηρίου ώστε να παρέχουμε στους αθλητές ακόμα καλύτερες συνθήκες για την προπόνησή τους».

Επίσης, συνεχάρη όλους του συντελεστές των τμημάτων και των ακαδημιών, όπως και το Δ.Σ του Ομίλου για το έργο τους, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των αθλητών τόσο στην υδατοσφαίριση όσο και στην κολύμβηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, μέλη του Δ.Σ, προπονητές, αθλητές και φίλοι του ομίλου.

 

Σχετικά αρχείαΜε τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για πολλές επιτυχίες μέσα στο 2018 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος «Τρίτων»_1


Με τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για πολλές επιτυχίες μέσα στο 2018 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος «Τρίτων»_2


Με τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για πολλές επιτυχίες μέσα στο 2018 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος «Τρίτων»_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο