Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, τα Special Olympics Ελλάς γιορτάζουν την 5η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy Shriver, στο Πάρκο «Special Olympics ΕΥΝΙΚΗ» στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email
 


Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου τα Special Olympics Ελλάς γιορτάζουν την  5η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy Shriver (EKS Day), τιμώντας το όραμα τη δέσμευση και τα επιτεύγματα της ιδρύτριας των Special Olympics, Eunice Kennedy Shriver.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας στο μήνυμα ότι «καμία σωματική ή διανοητική αναπηρία δεν μπορεί να κάμψει τη δύναμη του ανθρωπίνου πνεύματος», συμβάλλοντας από τη πλευρά μας στη βελτίωση του κόσμου των ατόμων με διανοητική υστέρηση.  
      
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο Πάρκο «Special Olympics ΕΥΝΙΚΗ» (Κηφισίας 219 & Παρνασσού) στο Μαρούσι, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα από 10:30 έως στις 13:00.

Στο τελετουργικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνονται ομιλίες, προβολή video και παρουσίαση του έργου της ιδρύτριας των Special Olympics.

Σε ότι αφορά τις υπαίθριες  αθλητικές δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίδειξη επίσημων αθλημάτων Special Olympics, με τη συμμετοχή αθλητών των Special Olympics.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο