Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου το τουρνουά τένις με αμαξίδιο Athens Open, στο ΟΑΚΑ. Παρασκευή 13 Νοεμβρίου – Κυριακή 15 Νοεμβρίου

Print Friendly, PDF & Email

Τη διεξαγωγή του τουρνουά τένις με αμαξίδιο (wheelchair) Athens Open υποστηρίζει ο Δήμος Αμαρουσίου, τιμώντας τους αθλητές που ξεπερνώντας τις προσωπικές τους δυσκολίες, μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες σε διεθνείς αγώνες.


Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα τένις του Ολυμπιακού Σταδίου την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009. Είναι κατηγορίας Futures και περιλαμβάνεται στο διεθνές calendar της παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις. Διεξάγεται υπό την εποπτεία και ανήκει στο παγκόσμιο πρόγραμμα διεθνών αμειβομένων τουρνουά.

Ώρα έναρξης των αγώνων Παρασκευή και Σάββατο 09:30, έναρξη απογευματινών αγώνων 15:00.Την Κυριακή η έναρξη θα γίνει στις 09:00.     


Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος υποστηρίζει θερμά την προσπάθεια των αθλητών μας, θα παρευρεθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στην συνέντευξη που θα παραχωρήσουν οι διοργανωτές των αγώνων για την πορεία του τουρνουά, αλλά και του Wheechair tennis στην Ελλάδα. Επίσης την Κυριακή 15 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στην απονομή των επάθλων στους νικητές.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά αυτό συμμετέχουν δέκα ξένοι παίκτες (2 αθλητές από την Αγγλία / 2 από την Ισπανία / 3 από την Ιταλία / 1 από το Ισραήλ / 1 από το Μαρόκο / 1 από τη Φιλανδία ) και 3 Έλληνες αθλητές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο