Με την προβολή των ταινιών «Κύκλος των Ατρειδών» και «Όνορ» ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος δημιουργίας από το τμήμα «Υποκριτική στον Φακό και Σκηνοθεσία» του ΚΤΠ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τη διάρκεια των προβολών στον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος».Ομαδική αναμνηστική φωτογραφία των σπουδαστών του τμήματος «Υποκριτική στον Φακό και Σκηνοθεσία» με τον δάσκαλό τους Στ. Κακαβούλη.


Οι ταινίες «Κύκλος των Ατρειδών» και «Όνορ» που δημιούργησαν οι σπουδαστές του Τμήματος «Υποκριτική στον Φακό και Σκηνοθεσία» προβλήθηκαν στον δημοτικό κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» παρόντων των δημιουργών και φίλων της ερασιτεχνικής κινηματογραφίας. Με την προβολή των ταινιών έπεσε η αυλαία του φετινού κύκλου κινηματογραφικής δημιουργίας για τους σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Το κοινό στον θερινό κινηματογράφο υποδέχθηκε ο δάσκαλος του προγράμματος Στέφανος Κακαβούλης, ο οποίος και παρουσίασε λεπτομέρειες για το θέμα που πραγματεύονταν κάθε παραγωγή. Οι δημιουργοί, με την ολοκλήρωση της προβολής απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών για το πολύ καλό αποτέλεσμα της δουλειάς τους.


Την προβολή έργων παρακολούθησε και η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη.


              


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο