Με την παράσταση: «Η μικρή μας πόλη», η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ανοίγει την αυλαία του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρώμενων του Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΠΥ

Print Friendly, PDF & Email

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, ώρα 20:30, Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Με την παράσταση « Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ανοίγει την αυλαία του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρώμενων παναττικής εμβέλειας, του Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΠΥ.

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, ο τομέας Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κατάφερε να συνθέσει και να αξιοποιήσει τις Πολιτιστικές δομές των Δήμων σε έναν ενιαίο κορμό αυτοδιοικητικής εξωστρέφειας και δημιουργικής λογικής.
Σε πολύ σύντομο διάστημα διοργανώνει το 1ο Πιλοτικό Διαδημοτικό Πρόγραμμα Πολιτιστικών Δρωμένων, παρουσιάζοντας εκδηλώσεις και θεματικά φεστιβάλ εντελώς δωρεάν τόσο για τους Δήμους, όσο και για τους Δημότες.

Η θεατρική παράσταση, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, ανεβαίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.
«Η μικρή μας πόλη» μία παράσταση δημοφιλής παγκοσμίως, παίζεται ανελλιπώς σ’ όλα τα θέατρα του κόσμου από το 1938 που γράφτηκε μέχρι σήμερα.

Απόδοση Νίκος Μπάκος
Σκηνοθεσία Αντώνης Περπινιάς
Μουσική επιμέλεια Γιάννης Σφυρής
Κοστούμια Νίκη Τατάκη
Βοηθ.Σκηνοθέτη Μαρίνα Μπακοπούλου
Χειρισμός ήχου-φωτισμού Δήμητρα Τζιάννη

Ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης:
Δ/ΝΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ Αντώνης Περπινιάς
Κος ΓΚΙΜΠΣ Νίκος Τριανταφυλλόπουλος
Κα ΓΚΙΜΠΣ Αμαλία Μαστοράκη
ΤΖΟ ΚΡΟΟΥΕΛΛ Μάρα Κελίδη
ΧΑΟΥΙ ΝΙΟΥΣΑΜ Πηνελόπη Μπέτσιου
Κα ΓΟΥΕΜΠ Ιωάννα Γεωργοπούλου
ΤΖΩΡΤΖ Γιώργος Περπινιάς
ΡΕΒΕΚΚΑ Μάρα Κελίδη
ΕΜΙΛΥ Μαρίνα Μπακοπούλου
ΓΟΥΩΛΛΥ Γιώργος Καράντζαλης
Κα ΓΟΥΙΛΛΑΡΝΤ Μαίρη Φραγγή
Κος ΓΟΥΕΜΠ Σταμάτης Παπαευαγγέλου
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ Στεφανία Βάρδα
Κα ΣΟΑΜΣ Ρακέλ Σαλμόνα
ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ Γιώργος Καράντζαλη

 

Σχετικά αρχείαΜε την παράσταση: «Η μικρή μας πόλη», η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ανοίγει την αυλαία του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρώμενων του Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΠΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο