Με την κινηματογραφική ταινία“Invisible” έκανε πρεμιέρα η πολιτιστική και ψυχαγωγική δράση «ΣΙΝΕ-παφές-Συνομιλίες με την 7η Τέχνη»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Οι CINE-παφές θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, προβάλλοντας ταινίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου

Την προβολή της  κινηματογραφικής ταινίας “Invisible” του σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τους φίλους της 7ης Τέχνης στο novacinema ODEON, στο Μαρούσι ( Λ. Κηφισίας 215).    

Η κινηματογραφική ταινία έκανε πρεμιέρα στην πολιτιστική και ψυχαγωγική δράση «ΣΙΝΕ-παφές- Συνομιλίες με την 7η Τέχνη» που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το ODEON. Η δράση περιλαμβάνει την προβολή 4 ταινιών από καταξιωμένους σκηνοθέτες για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2017.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του ODEON για την παραχώρησε της αίθουσας, επισημαίνοντας ότι «η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια απέδωσε καρπούς και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση δημιουργίας και λειτουργίας μιας λέσχης πολιτών σινεφίλ με ελληνικές καταξιωμένες ταινίες.
Οι CINE-παφές –πρόσθεσε- θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, προβάλλοντας ταινίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Η ελληνική ταινία “Invisible”  έχει αποσπάσει 14 διεθνή βραβεία και σήμερα την προβάλουμε για να την απολαύσουμε.»

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αθανίτης χαιρέτησε την πρωτοβουλία του κου Πατούλη για τις συνομιλίες με την 7η Τέχνη και την προβολή ελληνικών ταινιών.
Μετά την προβολή της ταινίας, η οποία χειροκροτήθηκε από το σινεφίλ κοινό της πόλης και όχι μόνο, ο σκηνοθέτης συνομίλησε με το κοινό αναφορικά με την ταινία.

Την κινηματογραφική ταινία παρακολούθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ρώτας.    

 Οι επόμενες ταινίες που θα παιχθούν στην στο πλαίσιο της δράσης CINE-παφές είναι οι εξής:

-Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Η Ρόζα της Σμύρνης» του σκηνοθέτη Γιώργο Κορδέλλα

-Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Ουζερί Τσιτσάνης» του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη

-Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Αmerika Square» του σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη.

 

Σχετικά αρχείαΜε την κινηματογραφική ταινία“Invisible” έκανε πρεμιέρα η πολιτιστική και ψυχαγωγική δράση «ΣΙΝΕ-παφές-Συνομιλίες με την 7η Τέχνη»_1


Με την κινηματογραφική ταινία“Invisible” έκανε πρεμιέρα η πολιτιστική και ψυχαγωγική δράση «ΣΙΝΕ-παφές-Συνομιλίες με την 7η Τέχνη»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο