Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό συμμετείχε το κοινό στη Μουσική Βραδιά με τη «Φαμίλια Γαλάνη», στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Μία όμορφη βραδιά με ρεμπέτικα, νησιώτικα, παραδοσιακά και παλιά λαϊκά τραγούδια απόλαυσε το κοινό που παραβρέθηκε στη μουσική βραδιά με τη «Φαμίλια Γαλάνη», που διοργάνωσε η διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι.

Τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στους παριστάμενους μετέφερε η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος, η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να προσφέρει εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλους και να παράγει πολιτισμό στο Μαρούσι.

Με τον Κώστα Γαλάνη στο μπουζούκι και στο τραγούδι, την Αλεξάνδρα Αδάμη στο τραγούδι, τον Βασίλη στο βιολί και τον Φώτη στα πλήκτρα, οι παριστάμενοι ως μια οικογένεια τραγούδησαν και χόρεψαν, ενθουσιασμένοι για την υπέροχη αυτή βραδιά μουσικής και κεφιού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης. 

          

               

Μετάβαση στο περιεχόμενο