Με παραδοσιακά κάλαντα, συνοδεία της κρητικής και της ποντιακής λίρας, ευχήθηκαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, οι τοπικοί σύλλογοι Κρητών και Ποντίων

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Σας ευχαριστώ για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης μας στον Δήμο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας και να στηρίζουμε την προσπάθεια σας να κρατάτε τους νέους μας σε επαφή με τις παραδόσεις του τόπου μας»

Τις ευχές τους για το Νέο Έτος και για καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του έδωσαν η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» και ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» ψάλλοντας στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα συνοδεία της λίρας.

Με παραδοσιακές ενδυμασίες παρουσίασαν τα κάλαντα από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, την Κρήτη και τον Πόντο.

Μετά τις κρητικές μελωδίες, ο πρόεδρος Κωστής Σηφάκης και τα μέλη της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, αντάλλαξαν ευχές και κεράσματα με τον Δήμαρχο, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την πολύχρονη συνεργασία και υποστήριξη του έργου της Διοίκησης. Με τη σειρά του το προεδρείο της Ένωσης μετέφερε τη σταθερή υποστήριξή του στο πρόσωπο του Δημάρχου και στα επόμενα βήματά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής.

Τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου, συνοδευόμενα από τον πρόεδρο του ΔΣ Δημήτρη Κοσμίδη, ντυμένα με την τυπική ποντιακή ενδυμασία, ερμήνευσαν τα ποντιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και χόρεψαν σε ποντιακούς ρυθμούς.

Ο κ. Πατούλης, ανταπέδωσε τις ευχές, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό του, ενώ εξήρε τη συμβολή και των δύο συλλόγων στη διατήρηση ζωντανών των παραδόσεων και των εθίμων των τόπων τους και τη μετάδοσή τους στη νέα γενιά.

«Σας ευχαριστώ για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης μας στον Δήμο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας και να στηρίζουμε την προσπάθεια των συλλόγων σας να κρατάτε τους νέους μας σε επαφή με τις παραδόσεις του τόπου μας. Καλή χρονιά υγείας και δημιουργίας σε όλους» ευχήθηκε ο κ. Πατούλης.

Ευχές με τους συλλόγους της πόλης αντάλλαξαν, επίσης, η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Ελένη Βλάχου Σταματάκη, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Σχετικά αρχείαΚάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 1


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 2


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 3


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 4


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 5


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 6


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 7


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 8


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 9


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 10


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 11


Κάλαντα,στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το Νέο Έτος, από τους τοπικούς συλλόγους Κρητών και Ποντίων 12

Μετάβαση στο περιεχόμενο