Με μεγάλη συμμετοχή ωφελούμενων οικογενειών, η διανομή σχολικών ειδών στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Η προσπάθειά μας για τη στήριξη κάθε Μαρουσιώτικης οικογένειας που έχει ανάγκη θα συνεχισθεί με κάθε πρόσφορο μέσον

Με συμμετοχή που άγγιξε για πρώτη φορά το 92% των ωφελούμενων οικογενειών στο Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή σχολικών ειδών στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στους 6 Δήμους της σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα με επικεφαλής το Δήμο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της Νέας πράξης του Επιχειρησιακού προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή στους Δήμους της Σύμπραξης στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου έγινε τμηματικά, στο διάστημα από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός, ενώ τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

Συνολικά διανεμήθηκαν 268 σετ σχολικών ειδών (268 σχολικές τσάντες και 268 σετ γραφικής ύλης),ιδιαίτερα επιμελημένα και τακτοποιημένα ανά σετ.

Ειδικότερα, στον επικεφαλής της Σύμπραξης τον Δήμο Αμαρουσίου δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 73 ωφελούμενες οικογένειες με παιδιά ηλικίας 6 έως και 17 ετών, οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες σχολικών σετ (ένα σετ για κάθε παιδί σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ).

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης ωφελούμενες ήταν αντίστοιχα:
Στο Δήμο Μεταμόρφωσης 95 οικογένειες, στο Δήμο Πεντέλης 36 οικογένειες, στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 25 οικογένειες, στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού 49 οικογένειες και στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 1 οικογένεια.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την οργάνωση και την άψογη διεκπεραίωση της διανομής, υπογραμμίζοντας πως «η προσπάθειά μας για τη στήριξη κάθε Μαρουσιώτικης οικογένειας που έχει ανάγκη θα συνεχισθεί με κάθε πρόσφορο μέσον, ώστε κανείς να μην νοιώθει μόνος και αβοήθητος στην πόλη μας.»    

Οι διανομές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Πέτρου Κόνιαρη.

 

Σχετικά αρχείαΜε μεγάλη συμμετοχή ωφελούμενων οικογενειών, η διανομή σχολικών ειδών στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ_1

 


Με μεγάλη συμμετοχή ωφελούμενων οικογενειών, η διανομή σχολικών ειδών στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ_2

 


Με μεγάλη συμμετοχή ωφελούμενων οικογενειών, η διανομή σχολικών ειδών στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ_3

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο