Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία και σε πολύ έντονο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με τον Βαγγέλη Μπουντούνη.

Η συναυλία ήταν «γεμάτη» από Ελλάδα . Στο πρόγραμμα υπήρχαν τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη κ.α., ενώ έκλεισε με τα “λιανοχορταρούδια”, όπου μέρος του κόσμου είχε σηκωθεί να χορεύει.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στην πολύ καλή λειτουργία του Ωδείου, δίνοντας συγχαρητήρια στην διευθύντρια κα Φωτεινή Κοσκόρου, στην οποία όπως ανέφερε «δικαίως έχουμε εμπιστευθεί τη λειτουργία του». Επίσης συνεχάρη τη μουσική σύμβουλο Ελένη Χοζού, τον Βαγγέλη Μπουντούνη για την ορχήστρα των Κιθαριστών, όπως επίσης και τον Βασίλη Μαστοράκη, αλλά και όλους τους καθηγητές του Ωδείου που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι καθηγητές του Ωδείου:
Κιθάρα: Κώστας Τσερέγκωφ, Νίκος Κουτρής, Σταύρος Ντουλαβέρης.
Σολίστ στην κιθάρα ο καθηγητής του Ωδείου Βασίλης Μαστοράκης.

Επίσης συμμετείχαν: η σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας κ. Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, η σοπράνο Ειρήνη Τζαμτζή, καθώς και η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου. Επίσης έλαβαν μέρος οι String Dimons,με τη Λυδία Μπουντούνη στο βιολί και τον Κωνσταντίνο Μπουντούνη στο τσέλο, ενώ παραβρέθηκε και η μαέστρος της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» Όλγα Αλεξοπούλου .       

Στην συναυλία παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ρένα Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,  Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_1


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_2


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_3


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο