Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Αμαρουσίου για τη σωστή διατροφή και το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η ανάπτυξη δράσεων για την καλύτερη πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη είναι μείζονος σημασίας για την καλύτερη έκβαση υγείας των ασθενών.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Αμαρουσίου για τη σωστή διατροφή και το Σακχαρώδη Διαβήτη.  

Η εν λόγω δράση στόχο είχε τη μέτρηση των επιπέδων του σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και την σωστή ενημέρωση των πολιτών για τη σωστή διατροφή, σύμμαχό μας στην καταπολέμησή του.

Η δράση αποτελεί συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου, που προώθησε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, με το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο Αμαλία Φλέμιγκ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε δήλωση του ανέφερε ότι, «O σακχαρώδης διαβήτης είναι μια μεταβολική διαταραχή η οποία αποτελεί ένα από τα συχνότερα χρόνια νοσήματα και μια από τις σημαντικότερες αιτίες πρόωρης θνησιμότητας.

Πρόκειται για ένα χρόνιο νόσημα με κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις, το οποίο απαιτεί συντονισμένη δράση σε πολλούς τομείς.

Η ανάπτυξη δράσεων για την καλύτερη πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη είναι μείζονος σημασίας για την καλύτερη έκβαση υγείας των ασθενών».

Με επιστολή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ κ. Εμμανουήλ Κουταλάς ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την συνεργασία και την υποστήριξη από τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία η συγκεκριμένη δράση.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή. 

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο