Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες υπερπήδησης εμποδίων EIO CHALLENGE 2017 στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος βοηθά στην ανάπτυξη του αθλήματος της ιππασίας και συνεχίζει να πρωτοπορεί και να τολμά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής.
 

Πολλές ήταν και οι φετινές συμμετοχές στο ξεχωριστό γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, στο EIO CHALLENGE 2017, στους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος συνεχάρη την Οργανωτική Επιτροπή επιβεβαιώνοντας όπως είπε τον στόχο που είχε θέσει για άρτια διοργάνωση αγώνων και δημιουργία ενός ποιοτικού αθλητικού προϊόντος που θα κάνει το άθλημα της ιππασίας ελκυστικό στο ευρύτερο κοινό, σε χορηγούς και σε υποστηρικτές.

Ο κ. Πατούλης σημείωσε πως και φέτος ο Ιππικός Όμιλος Αμαρουσίου διατήρησε τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας για τους αγωνιζόμενους με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που διαθέτει και τις μοναδικές δυνατότητες. Είμαστε όλοι υπερήφανοι που ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος βοηθά στην ανάπτυξη του αθλήματος της ιππασίας και συνεχίζει να πρωτοπορεί και να τολμά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής κατέληξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες υπερπήδησης εμποδίων EIO CHALLENGE 2017 στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο