Με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής έχουν «παγώσει» – ενώ είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Διοίκηση – δυο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη μας

Print Friendly, PDF & Email

Θα πρέπει η Περιφέρεια Αττικής να απολογηθεί στους δημότες του Αμαρουσίου για την ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα της και να πιστώσει τα χρήματα άμεσα για να υλοποιηθούν τα έργα προς όφελος των πολιτών.

 

Οι προτροπές της Περιφέρειας Αττικής για τα αυτονόητα καλύπτοντας την ανεπάρκεια της δεν αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου.

Στον Δήμο Αμαρουσίου δεν περιμέναμε την Περιφέρεια Αττικής να εκδώσει ανακοίνωση για να μας υποδείξει πως θα κάνουμε σωστά την δουλειά μας.

Αυτά τα υλοποιούμε χωρίς την προτροπή της Περιφέρειας Αττικής.

Το ερώτημα όμως που θέτουμε είναι για ποιο λόγο δυο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα  – ανάσα, για την πόλη μας, το «Δίκτυο Αποχέτευσης Ομβρίων Περιοχής Νέας Λέσβου Αμαρουσίου και το έργο Απορροής Ομβρίων Υδάτων Περιοχής Στουντίου Α» η Περιφέρεια Αττικής τα έχει παγώσει.

Διαχειρίζεται τα χρήματα των δήμων, δηλαδή των ελλήνων φορολογουμένων επιλεκτικά, και δεν μας αφήνετε να τα αξιοποιήσουμε όπως εμείς γνωρίζουμε τις ανάγκες του Δήμου μας, δημιουργώντας έργα υποδομής, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών.

To Μαρούσι το έχετε καταδικάσει σε υποχρηματοδότηση λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων.

Οφείλει η Περιφέρεια Αττικής μέσα από υπηρεσιακές διαδικασίες ως Προϊστάμενη Αρχή να δικαιολογήσει άμεσα τους λόγους που έχει μπλοκάρει τα δυο αντιπλημμυρικά έργα που είναι απαραίτητα για τον Δήμο Αμαρουσίου και που είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Διοίκηση.

Διαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι να διεκδικήσουμε με νομικούς τρόπους το δίκιο μας.

Τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν χωρούν στην Αυτοδιοίκηση.

Η Αυτοδιοίκηση θέλει σχέδιο, όραμα, σύνθεση και αποφασιστικότητα.

Κάτι που δυστυχώς λείπει από την αντίληψη της Περιφέρειας Αττικής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο