Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ανθρωπομορφισμός» της εικαστικού Νίνας Παναγοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Την έκθεση ζωγραφικής «Ανθρωπομορφισμός» με έργα της γνωστής Μαρουσιώτισσας εικαστικού Νίνας Παναγοπούλου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.  

Τα εγκαίνια της έκθεσης χαιρέτησε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη θερμά την καλλιτέχνη για το ταλέντο και τις μοναδικές εικαστικές δημιουργίες, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός και στηρίζει τους δημιουργούς που προάγουν τον πολιτισμό και την τέχνη στο Μαρούσι.

Την έκθεση επισκέφθηκαν δεκάδες φίλοι των εικαστικών τεχνών, που ξεναγήθηκαν από τη δημιουργό στα έργα της έκθεσης.        

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ανθρωπομορφισμός» της εικαστικού Νίνας Παναγοπούλου (1)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ανθρωπομορφισμός» της εικαστικού Νίνας Παναγοπούλου (2)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ανθρωπομορφισμός» της εικαστικού Νίνας Παναγοπούλου (3)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ανθρωπομορφισμός» της εικαστικού Νίνας Παναγοπούλου (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο