Με επιτυχία διεξήχθη στο Μαρούσι η ημερίδα υγείας με θέμα «Καρκίνος & Πρόληψη» και η παρουσίαση του βιβλίου «Το ταξίδι του εαυτού μου» της Ι.Λάκα

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η σωστή ενημέρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου

Με επιτυχία διεξήχθη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Καρκίνος & Πρόληψη», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστείων, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Στην  εκδήλωση, το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη μετέφερε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, μετά το θερμό καλωσόρισμα των παριστάμενων, υπογραμμίζοντας τη σημασία της πρόληψης στη διατήρηση και προαγωγή της υγείας.        

« Η υγεία δεν είναι μόνο η θεραπευτική διαδικασία. Πάνω και πρώτα απ’  όλα είναι η διατήρηση της Υγείας, που μπορεί να επιτευχθεί  με την ενημέρωση, την πρόληψη και τη διάγνωση. Η σωστή ενημέρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου» σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Χαλιώτη.

Την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστείων,   Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη εκπροσώπησε η υπεύθυνη Κοινωνικών Σχέσεων & Ευ Αγωνίζεσθαι της UNESCO Βορείων Προαστείων κα Κυριακή Κανιού- Αναστασιάδη, η οποία μετέφερε στους παριστάμενους τους θερμούς χαιρετισμούς της Προέδρου και απένειμε εκ μέρους του Ομίλου τιμητικούς επαίνους σε διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της ιατρικής επιστήμης.           

Στο πλαίσιο της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε επίσης η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Υγείας κας Ιωάννας Λάκα «Το ταξίδι του εαυτού μου» με θέμα τον καρκίνο του μαστού.

Στην ημερίδα μίλησαν: ο Αναπλ. Καθηγητής Ουρολογίας Παν/μίου Αθηνών  Μιχάλης Χρυσοφός, ο Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Λαουλάκος, ο Παθολόγος Ογκολόγος  Αλέξης Στριμπάκος, η MD, PHD Ακτινοδιαγνώστρια Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου και η νομική σύμβουλος εξειδικευμένη σε θέματα υγείας Ρούλα Γκριέλα.      

Παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Κων/νος Ρώτας.

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία διεξήχθη στο Μαρούσι η ημερίδα υγείας με θέμα «Καρκίνος & Πρόληψη» και η παρουσίαση του βιβλίου «Το ταξίδι του εαυτού μου» της Ι.Λάκα_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο