Με επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Δήμου Αμαρουσίου και της ομάδας των παλαίμαχων του ΓΣΑ

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Δήμου Αμαρουσίου και της ομάδας των Παλαίμαχων του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Στον αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη για καλό σκοπό, αντί εισιτηρίου οι φίλοι που παρακολούθησαν των αγώνα έφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου, που θα ενισχύσουν το γιορτινό τραπέζι δεκάδων συμπολιτών μας.

Ο αγώνας που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά,  ανάδειξε νικήτρια την ομάδα των Παλαιμάχων.

Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου στο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ συμμετείχε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Ευάγγελος Κάββαλος , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Γιάννης Ιωαννίδης, καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου. Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Σαγρής, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα και η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα.

Το αγώνα διαιτήτευσε ο Χρυσόστομος Σχινάς, Διεθνής Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης και Σύμβουλος άθλησης Δημάρχου Αμαρουσίου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας. 

Η συμπαράσταση σε όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες είναι βασική προτεραιότητά μας, ιδιαίτερα μάλιστα τις γιορτινές αυτές ημέρες.
Με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενισχύουμε κάθε συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη και ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε την πραγματική δύναμη της αλληλεγγύης». 

Μετάβαση στο περιεχόμενο