Με απόλυτη επιτυχία η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παρουσίασε την παράσταση «Μια τρελλή…τρελλή… σαραντάρα»

Print Friendly, PDF & Email

Τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου επιβράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με το ζεστό χειροκρότημά του, μαζί με τους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση «Μια τρελλή…τρελλή… σαραντάρα».

Η θεατρική ομάδα παρουσίασε την ανεπανάληπτη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήσου Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, στο Αμφιθέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη από καρδιάς τα μέλη της θεατρικής ομάδας για την αξιέπαινη προσπάθεια τους ,την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία τους, καθώς και για την προσφορά τους στον πολιτισμό, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι θα δοθούν ευκαιρίες, ώστε η παράσταση να «ταξιδέψει» και εκτός της πόλης του Αμαρουσίου και να προσφέρει το γέλιο και σε άλλους θεατές.                 Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές που έδωσαν την ψυχή τους  για τη επιτυχία της παράστασης.

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα συνεχάρη από την πλευρά τους τη θεατρική ομάδα και τους συντελεστές, σημειώνοντας ότι μέσα από το θέατρο, την ιδιαίτερη αυτή έκφραση του πολιτισμού μας το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων επιδιώκει την ενεργοποίηση των μελών του και την υποστήριξη της δημιουργικής έκφρασης τους.

 

Σχετικά αρχείαΜε απόλυτη επιτυχία η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παρουσίασε την παράσταση «Μια τρελλή…τρελλή… σαραντάρα»_1


Με απόλυτη επιτυχία η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παρουσίασε την παράσταση «Μια τρελλή…τρελλή… σαραντάρα»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο