Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων και η συντήρηση πρασίνου στο Δήμο Αμαρουσίου – Σε επιφυλακή οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας

Print Friendly, PDF & Email

Σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται εργασίες καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων και συντήρησης πρασίνου από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Καθαριότητας & Πρασίνου) του Δήμου Αμαρουσίου.

Ειδικότερα τις προηγούμενες ημέρες, έλαβαν χώρα εργασίες σε περιοχές όπως του Κέντρου, Σωρού, Κοκκινιάς, Πολυδρόσου, Νέου Αμαρουσίου, Νέας Λέσβου, Εργατικών Κατοικιών κ.α. που αφορούσαν σε εκτεταμένους καθαρισμούς, αποψιλώσεις, απομακρύνσεις κηπαίων και ογκωδών υλικών, και συντηρήσεις πρασίνου στους κοινόχρηστους χώρους.

Επιπλέον σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και εθελοντών του Δήμου με τη συνδρομή και της Περιφέρειας Αττικής, εποπτεύουν σε 24ωρη βάση όλα τα κρίσιμα σημεία του Δήμου δεδομένων των ειδικών μετεωρολογικών συνθηκών και του κινδύνου εμφάνισης πυρκαγιά.

Στο πλαίσιο αυτό, συστήνεται για ακόμη μία φορά η προσοχή όλων των κατοίκων και ιδιοκτητών της πόλης στη διατήρηση όλων των οικοπέδων και κήπων καθαρών και αποψιλωμένων, η αποφυγή ρίψης μπάζων και ογκωδών αντικειμένων στους κοινόχρηστους χώρους και επιβάλλεται για το θέμα αυτό η πρότερη επικοινωνία με τη Γραμμή Δημότη στο τηλ 15321. Το τελευταίο συνιστά παραβατική συμπεριφορά και καταλογίζονται πρόστιμα ύψους 1.000€.

Κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Αμαρουσίου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο