Με 26 συμβασιούχους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με 26 άτομα, οκτάμηνης σύμβασης, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου. Τους συμβασιούχους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στους οποίους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική εργασία.

Τους νέους εργαζομένους που άμεσα αναλαμβάνουν καθήκοντα στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α), στη διεύθυνση καθαριότητας, στα εξωτερικά συνεργεία και στην υπηρεσία πρασίνου, καλωσόρισαν μαζί με τον Δήμαρχο, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Διδασκάλου, καθώς και εκπρόσωποι της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού.

Απευθυνόμενους στους νέους εργαζομένους, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε:

«Βούλησή μας είναι πάντοτε να προσπαθούμε για το καλύτερο για τους πολίτες αλλά και τους εργαζομένους μας οικοδομώντας σχέσεις ειλικρίνειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Προσφέροντάς σας ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας και καλής συνεργασίας, ζητούμε από εσάς το αυτονόητο, να είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί».

 

Σχετικά αρχείαΜε 26 συμβασιούχους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_1


Με 26 συμβασιούχους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_2


Με 26 συμβασιούχους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο