Οι παραστάσεις του Καραγκιόζη στην πλατεία Αγίας Λαύρας μάγεψαν τα Μαρουσιωτάκια

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν οι παραστάσεις του Καραγκιόζη που διοργανώνονται με ευθύνη του Μουσείου Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» του Δήμου.

Οι παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Ιουνίου και Πέμπτη 16 Ιουνίου, «Το Μαγεμένο Καράβι» και «Το γλέντι στο Σεράϊ» αντίστοιχα, συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό θεατών στην πλατεία Αγίας Λαύρας όπου έλαβαν χώρα και προσέφεραν άφθονο γέλιο στα Μαρουσιωτάκια αλλά και στους γονείς τους.

Τις παραστάσεις χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος ο οποίος μετέφερε το μήνυμα και την ικανοποίηση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού αφού αποδεικνύεται πως οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της αρμόδιας Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού και της προϊσταμένης των Μουσείων του Δήμου Μένιας Σπαθάρη, για ανάδειξη της τοπικής κληρονομιάς και ιδιαιτέρως του λαϊκού ήρωα Καραγκιόζη αποδίδουν καρπούς.

Στο πλαίσιο του ιδίου Προγράμματος εκδηλώσεων του Δήμου, που αφορούν τα παιδιά την Τετάρτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσης στην πλατεία Αγίας Λαύρας η προβολή της ταινίας «Λούκα», η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον πλήθους παιδιών και των οικογενειών τους.

Το  Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις πλατείες και πολιτιστικούς χώρους της πόλης και υπόσχεται στους Μαρουσιώτες και τους επισκέπτες δωρεάν ποιοτική ψυχαγωγία μέσα από ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο