Λεύκωμα για τον μεγάλο Έλληνα πολιτικό Ιωάννη Καποδίστρια θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης θα παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00, το αφιερωματικό ημερολόγιο-λεύκωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια των εκδόσεων Μίλητος, που έγινε σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» τιμώντας την προσωπικότητα και το έργο του μεγάλου Έλληνα πολιτικού.

Η πρωτοβουλία της έκδοσης έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 190 χρόνων από την εκλογή του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους τον Απρίλιο του 1827, με απόφαση της Γ’ Εθνικής Συνέλευσης της Τροιζήνας.

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8).

Εκτός από τον κ. Πατούλη που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, στο έργο του Ιωάννη Καποδίστρια θα αναφερθεί με ομιλία της η καθηγήτρια Συγκριτικής Πολιτευμάτων, Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO, Δρ. Μαίρη Μαρούλη-Ζηλεμένου.

 

Σχετικά αρχείαΛεύκωμα για τον μεγάλο Έλληνα πολιτικό Ιωάννη Καποδίστρια θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο