Κοντά στους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Print Friendly, PDF & Email

Κοντά στους μαθητές στις εναρκτήριες σχολικές εκδηλώσεις σε διάφορες γειτονιές του Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, μεταφέροντας μαζί με τις ευχές του για μία καλή και δημιουργική χρονιά, τη σταθερή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής προς τους διδάσκοντες, τους μαθητές και τους γονείς τους, για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της πόλης και την απρόσκοπτη εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος των μαθητών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών του 9ου Νηπιαγωγείου, του 16ου Νηπιαγωγείου, του 18ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Αναβρύτων, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και Λυκείου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε προς το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές να είναι μία γόνιμη και δημιουργική χρονιά.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Από την πλευρά μας ως Δήμος και φέτος έχουμε φροντίσει να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα ασφαλές και περιποιημένο σχολικό περιβάλλον και σταθερά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα βρισκόμαστε στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών για να διασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες μάθησης και εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Και με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ευσυνειδησία και την αξιοπρέπεια με την οποία συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του, σε μια εποχή δύσκολη. Είμαι βέβαιος ότι η καλή μας συνεργασία και τη νέα χρονιά θα συνεχιστεί για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: την πρόοδο της νεολαίας μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή δύναμη και στους γονείς των παιδιών που θα κληθούν κι αυτοί να μοιραστούν την προσπάθεια, τις χαρές και τις αγωνίες των παιδιών τους».

Ειδικά στον χαιρετισμό του προς τους μαθητές, γονείς και καθηγητές του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του σχολείου και στην απρόσκοπτη συνέχιση της κτιριακής φιλοξενίας του στο συγκεκριμένο χώρο κόντρα στα εμπόδια που προβάλλουν επιτήδειοι. Όσον αφορά στα σχέδια το Δάσος Συγγρού να χάσει τον χαρακτήρα του ο κ. Πατούλης, κατηγορηματικά εμφανίστηκε ενάντια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τις ευχές του Δημάρχου για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά μετέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης σε όλους τους μαθητές της πόλης μέσα από την παρουσία και εκπροσώπησή τους στους αγιασμούς που τελέστηκαν στα σχολεία όλων των βαθμίδων του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, κοντά στους μαθητές βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κώστας Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Αθανάσιος Βελής, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Νίκος Πέππας, Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Βαγγέλης Κάββαλος, Δημήτρης Σμυρνής, Κατερίνα Φραγκάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Θανάσης Βλαχοπιώτης.

 

Σχετικά αρχείαΚοντά στους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς_1


Κοντά στους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς_2


Κοντά στους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς_3


Κοντά στους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς_4


Κοντά στους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς_5


Κοντά στους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς_6


Κοντά στους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς_7

Μετάβαση στο περιεχόμενο