Καθαρισμοί και απολυμάνσεις σε Αμαξοστάσιο, Δημοτική Συγκοινωνία και 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών-Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση της δημόσιας υγείας»

Τα συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου εφαρμόζοντας τις σχετικές οδηγίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19 πραγματοποιούν συστηματικά καθαρισμούς και απολυμάνσεις των πολυσύχναστων κοινόχρηστων χώρων της πόλης, των δημοτικών κτιρίων και μέσων μαζικής μεταφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, τις προηγούμενες ημέρες εκτελέστηκαν εργασίες καθαρισμών και απολυμάνσεων στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, σε όλα τα οχήματα που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες όπως καθαριότητας και σε όλα τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε απολύμανση στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό που εδρεύει στο Μαρούσι (εγκαταστάσεις και οχήματα).

Σε συνέχεια ενημέρωσης που έλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, δήλωσε: «Προτεραιότητά μας αποτελεί αυτή τη στιγμή η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η προάσπιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Βάσει προγραμματισμού καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε όλους τους χώρους και μέσα που θεωρούνται επικίνδυνα για τη μετάδοση του covid-19. Είναι σαφές πως η προσπάθεια του Δήμου δεν είναι αρκετή αν οι πολίτες δεν συμμετέχουν σε αυτό, με τον αυτοπεριορισμό τους και την τήρηση όλων των μέτρων αυτοπροστασίας. Ο βαθμός της ατομικής και συλλογικής ευθύνης είναι αυτός που θα καθορίσει την εξέλιξη της πανδημίας. Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο