Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου: την θεατρική παράσταση «Δασκαλογιάννης» απόλαυσαν οι θεατές στο Αμαλίειο

Print Friendly, PDF & Email


Οι ηθοποιοί της παράστασης χαιρετούν τους θεατές μετά το τέλος του έργου.
|download file .jpg 87 KB|


Ο πρωταγωνιστής της παράστασης Ν.Βερλέκης με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη και τη σύζυγό του Μαρίνα και τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππα.
|download file .jpg 98 KB|


Την αναπαράσταση του πνεύματος της Κρητικής Επανάστασης και του αγώνα των Κρητικών για την απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό, απόλαυσαν οι θεατές της θεατρικής παράστασης «Δασκαλογιάννης», που παρουσίασε χθες στο Αμαλίειο, το θέατρο των Vivi, σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Μουδατσάκι και σκηνογραφίες του Κώστα Χρηστίδη, με τον ηθοποιό Νίκο Βερλέκη στον ομώνυμο ρόλο. Η παράσταση δίνεται σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της επετείου των 240 χρόνων από την Κρητική  Επανάσταση του 1770.


Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη τον Ν. Βερλέκη και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης, και τόνισε ιδιαίτερα την προσφορά του Δασκαλογιάννη αλλά και της Κρήτης, στον Αγώνα για την Εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας. Παρόντες ήταν ακόμη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας και ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γ. Πουλόπουλος.


Στην παράσταση έπαιξαν οι ηθοποιοί: Νόνη Ιωαννίδου, Τάσος Πολυχρονόπουλος, Δημήτρης Βογιατζής, Αντώνης Σιώπκας, Αργύρης Σαζακλής, Στάθης Γκάτσης, Λίνα Κουστένη, Αλέξανδρος Ζαχαρέας.


 
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο