Καλή επιτυχία στους πρωταθλητές μας στην κολύμβηση λίγο πριν την αναχώρησή τους για τους Αγώνες του Λονδίνου ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην εκδήλωση της εταιρίας ΜΕΤΚΑ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, και τους Έλληνες πρωταθλητές κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη, Μαριάννα Λυμπέρτα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εύχεται καλή επιτυχία στους Έλληνες πρωταθλητές λίγο πριν την αναχώρησή τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρία του Ομίλου Μυτιληναίου ΜΕΤΚΑ προς τιμή των Ελλήνων Πρωταθλητών κολύμβησης Σπύρου Γιαννιώτη, και Μαριάννας Λυμπέρτα, αλλά και του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, επίσης, στην κολύμβηση, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το Λονδίνο, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στους παρόντες στην εκδήλωση πρωταθλητές μας Γιαννιώτη και Λυμπέρτα αλλά και στον απόντα Ταϊγανίδη που έστειλε χαιρετιστήριο μήνυμα, ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και να επιστρέψουν ως Ολυμπιονίκες δοξάζοντας την πατρίδα μας.


Αναφερόμενος στην προσφορά της οικογένειας Μυτιληναίου, παρουσία της εκπροσώπου του Ομίλου Σόφης Δασκαλάκη Μυτιληναίου, μίλησε με θερμά λόγια για την ευαισθησία που επιδεικνύει τόσο σε ζητήματα κοινωνικού χαρακτήρα που σχετίζονται με την πόλη του Αμαρουσίου στηρίζοντας έμπρακτα το έργο ευαίσθητων κοινωνικών δομών. Παράλληλα, επαίνεσε τη σταθερή υποστήριξη του Ομίλου Μυτιληναίου προς τους Έλληνες πρωταθλητές της κολύμβησης καθ’ όλη τη διάρκεια της Ολυμπιακής τους προετοιμασίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο