Ημερίδα με θέμα: «Τα δικαιώματα των ηλικιωμένων στην υγεία και την πρόνοια», επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων

Print Friendly, PDF & Email

Από την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία, με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Ημερίδα με θέμα: «Τα δικαιώματα των ηλικιωμένων στην υγεία και την πρόνοια», με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, διοργανώνει με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα από 17:30 – 20:30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Πρόεδρος ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας κ. Ιωάννης Καραϊτιανός.

Εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν μία σειρά από σημαντικά και χρήσιμα θέματα, που αφορούν τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.
Όπως: μυοσκελετικά προβλήματα- οστεοπόρωση, η πρόληψη του καρκίνου και η έγκαιρη διάγνωση, ίλιγγος στην Τρίτη Ηλικία, η αρτηριακή υπέρταση στους ηλικιωμένους, το δικαίωμα για ποιότητα ζωής των ασθενών με άνοια, η θέση της Αντιγήρανσης σήμερα, κ.α.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.               

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο