Η UNESCO Τιμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τους Ολυμπιονίκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, και τον Πρόεδρο της ΕΘΝΟΑ Ι. Κούβελο

Print Friendly, PDF & Email

Το Εθνικό Συμβούλιο Ομίλων και Κέντρων Πολιτισμού για την UNESCO, μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του απoφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τους Έλληνες Ολυμπιονίκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016.

Στην εκδήλωση επίσης, θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο αθλητικό ιδεώδες  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ- Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2017, από τις 18:30 έως 20:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (αίθουσα Δημοτικού Συμβούλου, Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Η εκδήλωση τελεί  υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και έχει τη στήριξη της ΚΕΔΑ και του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εθνικού Συμβουλίου της UNESCO.

 

Σχετικά αρχείαΗ UNESCO Τιμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τους Ολυμπιονίκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, και τον Πρόεδρο της ΕΘΝΟΑ Ι. Κούβελο_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο