Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε με επιτυχία στην άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμικών συμβάντων

Print Friendly, PDF & Email

Σενάριο προσαρμοσμένο σε πραγματικές συνθήκες επέμβασης διασωστικών ομάδων, της Πυροσβεστικής του ΕΚΑΒ και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου σε εγκλωβισμένους ασθενείς νοσοκομείου που υπέστη καταστροφές, συνέπεια μεγάλου σεισμού, 

πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο.

Η άσκηση αυτή έγινε στο πλαίσιο ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμικών συμβάντων.

Την άσκηση παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Βασίλης Πατέλης.

Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της άσκησης με επιτυχία σημείωσε: «Η  Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή έτοιμη να επέμβει σε οποιοδήποτε έκτακτο συμβάν προκληθεί στην πόλη μας, ενώ βρίσκεται πάντα σε στενή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς σε τέτοιες καταστάσεις.

Η συμμετοχή στην σημερινή άσκηση την καθιστά ετοιμοπόλεμη για την αντιμετώπιση των καταστροφών που μπορεί να προκύψουν από ένα μεγάλο σεισμό».

 

Σχετικά αρχείαΗ Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε με επιτυχία στην άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμικών συμβάντων (1)


Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε με επιτυχία στην άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμικών συμβάντων (2)


Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε με επιτυχία στην άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμικών συμβάντων (3)


Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε με επιτυχία στην άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμικών συμβάντων (4)


Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε με επιτυχία στην άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση σεισμικών συμβάντων (5)

Μετάβαση στο περιεχόμενο