Η κα Διακολιού ήταν μέλος του πληρώματος στον Τιτανικό της περιόδου Τζανίκου

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση του Αναπληρωτή Δημάρχου Αμαρουσίου  Σ. Σταθούλη

Η κα Διακολιού με τη σημερινή της ανακοίνωση, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι υποστηρίζουμε εδώ και καιρό,  για τη συμμετοχή της στο «σύστημα» της Διοίκησης Τζανίκου. Εντάχθηκε σε αυτό ενώ γνώριζε ότι η συγκεκριμένη δημοτική αρχή είχε δρομολογήσει για το Μαρούσι την τσιμεντοποίησή του και την μετατροπή του από προάστιο, σε χώρο φιλοξενίας εμπορικών υπερκαταστημάτων.

Συμμετείχε στις αποφάσεις που οδήγησαν στον υπερ- δανεισμό και την οικονομική κατάρρευση του Δήμου.

Έδωσε ψήφο ανοχής και συνενοχής στη δρομολόγηση πανάκριβων κι άστοχων έργων, όπως οι κυβόλιθοι του Κέντρου, που και μας κόστισαν ακριβά, αλλά και δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην εικόνα και τη λειτουργία της πόλης.

Στο τέλος, όταν είδε ότι το καράβι βουλιάζει πήδηξε πρώτη από τον «Τιτανικό» του Τζανίκου, ελπίζοντας να σωθεί από το επερχόμενο ναυάγιο της πόλης.

Όμως οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν ξεχνούν το παρελθόν της.

Όπως δεν ξεχνούν και ποιοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη να απαλλάξουν το Μαρούσι,  με διαρκείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις, κρατώντας μαύρες σημαίες, μεταξύ αυτών και του νυν Δημάρχου Γ. Πατούλη,  από την πιο καταστροφική Διοίκηση που γνώρισε η πόλη τις τελευταίες δεκαετίες. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο