Η Ένωση Αποφοίτων της Λεόντειου Σχολής στηρίζει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με 20 εθελοντές επιστήμονες και επαγγελματίες Υγείας

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον επίτιμο Πρόεδρο του Ι.Σ.Α Σ. Ρηγάκη, στη συνάντηση υποδοχής των αποφοίτων της Λεόντειου Σχολής.


Είκοσι νέοι επιστήμονες του ιατρικού, φαρμακευτικού και φυσιοθεραπευτικού χώρου τάχθηκαν υπέρ του εθελοντισμού και της προσφοράς στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ξεκινώντας ένα πρόγραμμα εθελοντικής συμμετοχής στη διαλογή φαρμάκων, στην ταξινόμησή τους ανά δραστική ουσία και ανά κατηγορία καθώς και στη διοικητική στήριξη και διεκπεραίωση των περιστατικών.


Δηλώνοντας το «παρών» στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, ο επιστημονικά υπεύθυνος της Ένωσης Αποφοίτων και Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μαμαλής, στην πρώτη συνάντηση των εθελοντών, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «για τη Λεόντειο, ο εθελοντισμός είναι τρόπος της ζωής του κάθε απόφοιτου της».


Τους εθελοντές καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, ο Υπεύθυνος της Συντονιστικής Επιτροπής του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και επίτιμος Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Σωτήρης Ρηγάκης, η Υπεύθυνη Ψυχολόγος του οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κατερίνα Αυλωνίτη, και πλήθος άλλων εθελοντών.


Ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε τους εθελοντές για τις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και τους κάλεσε να συμμετέχουν στη μεγάλη αλυσίδα προσφοράς και ανθρωπισμού, λέγοντας: «θεωρούμε την κίνηση των αποφοίτων της Λεοντείου παραδειγματική προς όλους τους νέους επιστήμονες που μέσα, στους αγώνες τους για το σήμερα και τις αγωνίες τους για το αύριο, έρχονται να καταθέσουν το δυναμικό τους μέσα από τη θυσία και το σεβασμό προς τον άρρωστο συμπολίτη μας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι στη διεκπεραίωση των διοικητικών θεμάτων του Ιατρείου, η συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων είναι πολύ σημαντική, διότι εξασφαλίζει τη γρήγορη διαχείριση του περιστατικού και την άμεση εξυπηρέτηση του ασθενή».Μετάβαση στο περιεχόμενο