Η Διοίκηση Γ. Πατούλη με υψηλό αίσθημα ευθύνης εδώ και 10 χρόνια είναι πρωτοπόρος στην πυροπροστασία και στον εθελοντισμό, βοηθάει στηρίζει και περιφρουρεί με όλες της τις δυνάμεις αυτόν τον σημαντικό πνεύμονα πρασίνου του Λεκανοπεδίου

Print Friendly, PDF & Email

Επαμεινώνδας Γαρδέλης: «Είναι τουλάχιστον θλιβερό οι υπερασπιστές του λαϊκισμού να επιδίδονται με υπερβάλλοντα ζήλο στη δήθεν προστασία του Περιβάλλοντος για λόγους καθαρά προσωπικής και πολιτικής προβολής και να το θυμούνται ένα μήνα αργότερα από την ημέρα που ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος, ενώ 10 ολόκληρα χρόνια είναι παντελώς απόντες».

Σε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΓΕ που πραγματοποιήθηκε στο Δασόκτημα Συγγρού για την αντιπυρική περίοδο συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσσης Σιώμος, οι Πυροσβεστικές και Αστυνομικές Αρχές, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Βίκυ Σκίντζα και στελέχη της Ομάδας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και η Πρόεδρος των Φίλων του Δάσους Συγγρού κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, εκπρόσωπος του Δήμου Κηφισιάς καθώς και άλλοι φορείς.

Στην τοποθέτηση του ο Αντιδήμαρχος κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης επισήμανε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου από την 1η Μαΐου που ξεκινάει επισήμως η αντιπυρική περίοδος βρίσκεται σε γενική επιφυλακή καθώς πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη ευρεία σύσκεψη με όλα τα αρμόδια όργανα του Δήμου και τέθηκαν όλοι σε επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν δυσάρεστα γεγονότα λόγω της θερινής περιόδου.

Ο κ. Γαρδέλης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι ο Δήμος έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προστασίας όπως χορτοκοπή περιφερειακά του τμήματος Καρέλλα ενώ προχωράει και ο καθαρισμός των ιδιωτικών οικοπέδων.

Παράλληλα υπογράμμισε πως η Διοίκηση Γ. Πατούλη με υψηλό αίσθημα ευθύνης εδώ και 10 χρόνια είναι πρωτοπόρος στην πυροπροστασία και στον εθελοντισμό, βοηθάει στηρίζει και περιφρουρεί με όλες της τις δυνάμεις αυτόν τον σημαντικό πνεύμονα πρασίνου του Λεκανοπεδίου,

παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Αμαρουσίου με ευθύνη του ΙΓΕ απεπέμφθει από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ως Δήμος Αμαρουσίου έχουμε πράξει όλα αυτά που μας επιβάλλει το καθήκον και η συνείδηση μας, για την προστασία της πόλης και του περιβάλλοντος. Οι καλοπροαίρετες υποδείξεις είναι καλοδεχούμενες όχι όμως από αλεξιπτωτιστές που εκτός της άγνοιας έχουν και μικροπολιτικά κίνητρα

Είναι τουλάχιστον θλιβερό οι υπερασπιστές του λαϊκισμού να επιδίδονται με υπερβάλλοντα ζήλο στη δήθεν προστασία του Περιβάλλοντος για λόγους καθαρά προσωπικής και πολιτικής προβολής και να το θυμούνται ένα μήνα αργότερα από την ημέρα που ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος, ενώ 10 ολόκληρα χρόνια είναι παντελώς απόντες.

Οι υπηρεσίες του Δήμου και οι Εθελοντές μας για ακόμα μια χρονιά θα προσπαθήσουν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών του Μαρουσιώτικου λαού για ένα περιβάλλον που αξίζει στις επόμενες γενιές. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο