Η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου συνόδεψε την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Μαριλένας Καββαδά στον «Ιανό»

Print Friendly, PDF & Email

Τα παιδιά της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, μάγεψαν  με τις μελωδικές φωνές τους το κατάμεστο βιβλιοπωλείο «Ιανός» στην πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της συνεργάτιδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Μαριλένας Καββαδά με τίτλο «Ο Φάρος με τα χίλια μυστικά».

Ανάμεσα στο κοινό ήταν πλήθος παιδιών, γονιών, εκπαιδευτικών και δημιουργών από τον χώρο της λογοτεχνίας, της μουσικής και του θεάτρου.

Η Μαριλένα Καββαδά, στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την ευκαιρία που της προσέφερε να συνεργαστεί με το Κέντρο Τέχνης του Δήμου στον κύκλο βιωματικών εργαστηρίων μουσικής και θεάτρου για παιδιά «Παραμυθοπαρέα», και συνεχάρη όλους τους συντελεστές, διοίκηση και δασκάλους του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, για το υψηλό επίπεδο των γνώσεων που προσφέρουν στους σπουδαστές του.

Η συγγραφέας εξέφρασε τη βαθιά της συγκίνηση για τη συμμετοχή των παιδιών στο CD που συνοδεύει το βιβλίο, αλλά και τις ευχαριστίες της στη διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου, για την άψογη συνεργασία, ελπίζοντας να επαναλάβουν το εγχείρημα σε ένα νέο έργο με τα παιδιά… για τα παιδιά! 

Στο συγκεκριμένο CD μαζί με τα παιδιά συμμετέχουν η Αφροδίτη Μάνου, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιώργος Μπαγιώκης και η ίδια η συγγραφέας.

 

 

Σχετικά αρχείαΗ Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου συνόδεψε την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Μαριλένας Καββαδά στον «Ιανό»_1


Η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου συνόδεψε την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Μαριλένας Καββαδά στον «Ιανό»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο