Η αλήθεια για το παρκινγκ της Χατζηαντωνίου

Print Friendly, PDF & Email

Η Διοίκηση Πατούλη με διεκδίκηση και σχέδιο, αύξησε την περιουσία του Δήμου.

Η σημερινή ανακοίνωση της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου, σχετικά με τον δημοτικό υπόγειο χώρο στάθμευσης στο κτίριο επί της οδού Χατζηαντωνίου, όπου στεγάζεται πολυκατάστημα τροφίμων,  αναδεικνύει το λαϊκισμό και την υποκρισία που χαρακτηρίζει τα στελέχη της συγκεκριμένης δημοτικής ομάδας.

Κατηγορούν τη Διοίκηση του Δήμου ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι κλειστός κι ανοίκιαστος , όταν η παράταξη αυτή:

  • Ήταν αντίθετη από την πρώτη στιγμή στην κατασκευή του συγκεκριμένου κτιρίου με τους υπόγειους χώρους στάθμευσης.
  • Δεν ψήφισε όταν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο την αποδοχή της δωρεάς του υπόγειου χώρου στάθμευσης, από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτιρίου προς το Δήμο.
  • Δεν συναίνεσε ποτέ στη διαγωνιστική διαδικασία που αποφάσισε να υλοποιήσει η Διοίκηση του Δήμου, για την παραχώρηση ενός τμήματος των θέσεων στάθμευσης προ εκμετάλλευση, προκειμένου να υπάρξουν έσοδα για το Δήμο, για την απώλεια των οποίων σήμερα υποκριτικά λένε ότι ενδιαφέρονται.

Η μικροψυχία της συγκεκριμένης δημοτικής ομάδας αποδεικνύεται κι από ένα ακόμη γεγονός. Κατηγορούν για απώλεια εσόδων μια Διοίκηση που διεκδίκησε αποτελεσματικά την ενίσχυση της δημοτικής περιουσίας , αποκτώντας από το πουθενά έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης προς όφελος του Δήμου.

Η μοναδική αλήθεια για τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο ακίνητο της Χατζηαντωνίου είναι ότι η  Διοίκηση Πατούλη πέτυχε με διεκδίκηση και σχέδιο, να αυξήσει την ακίνητη περιουσία του Δήμου, αποκτώντας ένα ακίνητο αξίας άνω των 750.000 ευρώ. Την αλήθεια αυτή, κανείς δεν μπορεί ούτε να αμφισβητήσει, ούτε να ακυρώσει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο