Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Μειώνουμε κατά 40% τα τροφεία από την καινούρια χρονιά. Μυούμε τα παιδιά μας στον πολιτισμό και στον αθλητισμό από την παιδική τους ηλικία»

Σε ένα πολύχρωμο σκηνικό στο γήπεδο αντισφαίρισης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α) για μία ακόμα χρονιά τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου πλημμύρισαν τον χώρο και επιδόθηκαν σε μουσικοχορευτικές επιδείξεις με θέμα «Ο κύκλος της ζωής». Κοντά τους βρέθηκε πλήθος κόσμου και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που χειροκρότησε τις εμφανίσεις τους και τα συνεχάρη μαζί με τους δασκάλους τους για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ενημέρωσε τους γονείς για τη μείωση κατά 40% των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς με τη νέα χρονιά, που πρόσφατα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, αλλά και για την ενίσχυση των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος διδασκαλίας των σταθμών. «Σταθερά στηρίζουμε στην πράξη τα παιδιά μας και τις οικογένειες της πόλης μας. Και με τη νέα αυτή σημαντική μείωση στα τροφεία κάνουμε ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση αυτή, αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν επί σειρά ετών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Χωρίς έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας μέσα από το δίκτυο των 11 δημοτικών παιδικών σταθμών που διατηρούμε. Υπηρετούμε με συνέπεια τον στόχος μας, να μπορούν όλα τα παιδιά της πόλης μας να απολαμβάνουν ισότιμα το δικαίωμα στη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στους γονείς το δικαίωμα να μπορούν αναπόσπαστοι να εργασθούν».

Επίσης, ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν το έργο που επιτελείται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, αλλά και το προσωπικό για τη μεγάλη ζεστή αγκαλιά που προσφέρουν στα φιλοξενούμενα παιδάκια.

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου, και η τέως Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, και Κώστας Αντωνόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

 

Σχετικά αρχείαΓιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α_1


Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α_2


Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α_3


Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α_4


Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α_5


Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α_6


Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α_7


Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α_8

Μετάβαση στο περιεχόμενο