Για τη μορφή της εφαρμοζόμενης κυκλοφοριακής μελέτης στη γειτονιά του Αγίου Νικολάου συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με κατοίκους της περιοχής

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο για θέματα συγκοινωνίας και κυκλοφορίας του Δήμου Γ. Ζήκο, στην ενημέρωση των κατοίκων της γειτονιάς του Αγίου Νικολάου.


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ., Δημαρχείο Αμαρουσίου: Νέα συνάντηση ενημέρωσης για τις προωθούμενες κυκλοφοριακές αλλαγές


Επιτόπια συνάντηση με τους εκπροσώπους του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου και με κατοίκους της γειτονιάς είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο επί του προσχεδίου της κυκλοφοριακής μελέτης που πρόκειται να εφαρμοστεί στη γειτονιά του Αγίου Νικολάου.


Στο πλαίσιο της διαβούλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη συμφωνήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τους κατοίκους στο Δημαρχείο προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τα νεότερα όσον αφορά στη διαμόρφωση των εφαρμοζόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.


Στη διάρκεια της επικοινωνίας του με τους κατοίκους ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε επί των προβληματισμών που του ετέθησαν, απάντησε σε ερωτήματα και υπεραμύνθηκε της εφαρμογής της μελέτης καθώς θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και της κυκλοφοριακής λειτουργίας στη γειτονιά. Τόνισε, ωστόσο, ότι η μελέτη θα εφαρμοστεί αφού πρώτα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια διαβούλευσης, ληφθούν υπόψη όλες οι επισημάνσεις ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και ολοκληρωμένη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία, επίσης, του επιστημονικού υπευθύνου του έργου, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγου Ευάγγελου Ματσούκη, και του υπευθύνου για θέματα συγκοινωνίας και κυκλοφορίας του Δήμου, δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ζήκου.


Στο πλαίσιο της συνέχισης της διαδικασίας της δημόσιας διαβούλευσης, το προσχέδιο της μελέτης βρίσκεται τη διάθεση των κατοίκων και δημοτών στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.maroussi.gr/frontoffice…. όπου κάθε δημότης μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τις αλλαγές και να καταθέσει την άποψή του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο