Φύλαξη του Δημοτικού Κοιμητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου με εξειδικευμένο προσωπικό επτά ημέρες την εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες μας, διασφαλίζουμε  την προστασία και την ασφάλεια ενός ακόμη χώρου υψηλής επισκεψιμότητας, αλλά και παραβατικότητας  
 

Στη φύλαξη του Δημοτικού Κοιμητηρίου με εξειδικευμένο ένστολο προσωπικό προχωρεί από σήμερα 1η Αυγούστου 2018, ο Δήμος Αμαρουσίου, για την ασφάλεια, επιτήρηση και εύρυθμη λειτουργία του χώρου, μετά και την καταγραφή κρουσμάτων παραβατικής συμπεριφοράς και μικροκλοπών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε το προσωπικό ασφαλείας στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, επισημαίνοντας:
«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες μας, διασφαλίζουμε με την συνδρομή σας, την προστασία και την ασφάλεια ενός ακόμη χώρου υψηλής επισκεψιμότητας, αλλά και παραβατικότητας.
Ζητούμε από εσάς, με τη διακριτική παρουσία σας, τη φύλαξη και επιτήρηση του χώρου, ώστε οι συγγενείς των θανόντων συμπολιτών μας να μπορούν να επισκέπτονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με αίσθημα ασφάλειας και προστασίας.»     

Η φύλαξη θα γίνεται επτά ημέρες την εβδομάδα με υπηρεσίες, περιπολίας πεζή, ασφάλειας και φύλαξης των εγκαταστάσεων και των χώρων του Κοιμητηρίου, με σκοπό την παρεμπόδιση και αποτροπή ζημιών, βανδαλισμών και καταστροφικών επεμβάσεων τρίτων.
Επίσης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες εντάσσεται και η παροχή πληροφοριών στους δημότες και επισκέπτες του Κοιμητηρίου σε σχέση με το Κοιμητήριο και τις Υπηρεσίες του Δήμου.          

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του έχει προβεί στην ενίσχυση της ασφάλειας στο δίκτυο των πεζοδρόμων και των δρόμων του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης με 18 φύλακες σε 24ωρες περιπολίες, καθώς με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας δεν υπήρχε πλέον άλλος αποτελεσματικός τρόπος φύλαξης της πόλης και της εν γένει περιουσίας των κατοίκων. 

Παράλληλα, έχει προχωρήσει και στη φύλαξη των σχολικών συγκροτημάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τη χρήση οχήματος σε περιπολίες, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες για την ασφάλεια των νέων που συναθροίζονται στους συγκεκριμένους χώρους ή τους χρησιμοποιούν για τις αθλοπαιδιές τους.

 

Σχετικά αρχείαΦύλαξη του Δημοτικού Κοιμητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου με εξειδικευμένο προσωπικό επτά ημέρες την εβδομάδα_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο