Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Ιερού Ναού

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου για ενίσχυση με τρόφιμα από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο για τις ανάγκες του γεύματος αγάπης προς τους άπορους συμπολίτες μας που δέχονται τη φροντίδα της Ενορίας, απηύθυνε εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού ο πρόεδρος, πατέρας Χρήστος Μαρούδας.


Κατόπιν βούλησης του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, ο Δήμος στο μέτρο των δυνατοτήτων του ανταποκρίνεται σε κάθε έκκληση συνδρομής από φορείς, δομές, συλλόγους με αποστολή την υποστήριξη και προστασία των αδύναμων συμπολιτών μας στηρίζοντας και ενισχύοντας το φιλανθρωπικό και κοινωνικό τους έργο.


Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πολιτικής κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου, κατά το προηγούμενο διάστημα με είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου έχουν ενισχυθεί, επίσης, ο Σύλλογος Φίλων των Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδου», το οικοτροφείο «Εστία – Ηπιόνη», ο οίκος φιλοξενίας «Ηλιοτρόπιο», η Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, ο εθελοντικός οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Αγκαλιά» και το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο