Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Διεύθυνση των Φροντιστηρίων ΑΛΦΑ στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή της, η Διεύθυνση των Φροντιστηρίων ΑΛΦΑ στο Μαρούσι, ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να διεξαχθεί η εκδήλωση του «Επαγγελματικού Προσανατολισμού», καθώς και για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Για την ευγενική σας χειρονομία να παραχωρήσετε τη χρήση της αίθουσας  του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό τη διεξαγωγή της εκδήλωσης «Επαγγελματικού Προσανατολισμού» του φροντιστηρίου μας, η οποία είχε ως αποδέκτες τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και τους γονείς τους, παρακαλώ δεχτείτε εκ μέρους της Διεύθυνσης του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ, τις θερμές μας ευχαριστίες.

Επιπλέον θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, όπως επίσης και τον κ. Δημήτρη Καρλαύτη, για την παρουσία σας στην εκδήλωση μας και για τα θερμά λόγια με τα οποία αναφερθήκατε στην προσπάθεια μας σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά και για τις εξελίξεις στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Το φροντιστήριο μας εδώ και χρόνια στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει το πρόγραμμα Πρόνοιας του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντας υποτροφίες σε μαθητές που έχουν οικονομική ανάγκη και ειδικές εκπτώσεις στα παιδιά των εργαζομένων στο Δήμο.

Είμαστε παρόντες, συνεπείς στο όραμα μας και εκφράζουμε την ευχή ώστε, η ήδη υπάρχουσα συνεργασία μας με την Πρόνοια του Δήμου να διευρυνθεί και σε άλλους τομείς και να καρποφορήσει προς όφελος των μαθητών μας και των οικογενειών τους.

Με τιμή
Κωνσταντίνος Ζαγκλής» 

Μετάβαση στο περιεχόμενο