Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την ευγενική δωρεά σε είδη διατροφής προς τους ενοίκους του Ξενώνα «Αριάδνη» της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, εκφράζει με επιστολή της η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Ξενώνα «Αριάδνη», της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ε.Π.Α.Ψ.Υ., Ψυχολόγος, κα Κωνσταντίνα Παπαδάκη, για τη δωρεά σε ψάρια προς τους ενοίκους του Ξενώνα. 

Ειδικότερα η ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Πατούλη αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη δωρεά σε ψάρια που παρέλαβε ο Ξενώνας Αριάδνη της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας –ΕΠΑΨΥ από το Δήμο Αμαρουσίου στις 13 Οκτωβρίου 2016 και τα οποία διατέθηκαν για την κάλυψη των αναγκών διατροφής τω ενοίκων που εξυπηρετεί. Πιο αναλυτικά, από την εν λόγω διανομή επωφελήθηκαν έντεκα (11) ένοικοι, εκ των οποίων οι επτά (7) διαμένουν στον Ξενώνα «Αριάδνη» και τέσσερις (4) διαμένουν στο Προστατευόμενο Διαμέρισμα που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Ξενώνα.

Ο Ξενώνας «Αριάδνη» της ΕΠΑΨΥ, αποτελεί Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του άρθρου 9 του Ν.2716/1999, λειτουργεί από τις 9/10/2000 δυνάμει της υπ’ αριθμό Υ5β/οικ. 2234/8.10.2000 απόφασης Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (περί εγκρίσεως σκοπιμότητας) και της υπ’ αριθμό Υ5β/Γ.Π.οικ.124174/16.12.2002 απόφασης της ίδιας Υφυπουργού ( περί άδειας λειτουργίας ), υπό την εποπτεία και επιχορήγηση του ιδίου Υπουργείου (Δ/νση Ψυχικής Υγείας).

Με εκτίμηση

Η Επιστημονική Υπεύθυνη
Παπαδάκη Κωνσταντίνα
Ψυχολόγος, MSc»         

Μετάβαση στο περιεχόμενο