Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη απευθύνει με επιστολή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων για την υποστήριξη του Δήμου στο έργο του Σχολείου.

Ειδικότερα, εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Σωτηροπούλου- Κωνσταντίνου και η Γραμματέας κα Αρετή Κονταρίνη – Θυμιανού, αναφέρουν στην επιστολή:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων, σας ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μας την Τετάρτη 22 Ιουνίου, και την άμεση κινητοποίηση του Δήμου για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εξετάσεων Εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία 2016.

Επιπλέον ευχαριστούμε τους συνεργάτες σας, τόσο τους υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας, Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Κάββαλο και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, όσο και την Αντιδήμαρχο κα Ρένα Χαλιώτη για την αποτελεσματικότητα τους.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο