Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από την Σχολική Σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας Ε.Α.Ε.

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή της η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής Εκπαίδευσης Δρ. Ουρανία Χιουρέα για την ευαισθησία του σε θέματα παιδεία, ευελπιστώντας ότι η συνεργασία τους θα συνεχισθεί και στο μέλλον, όποτε οι ανάγκες το απαιτούν.

Ειδικότερα στην επιστολή της προς τον κ. Πατούλη, η Δρ. Χιουρέα αναφέρει:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία που δείχνετε στα θέματα παιδείας και για την προθυμία σας να μας διευκολύνετε στη διεξαγωγή της επιμορφωτικής ημερίδας για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Εκπαιδευτικής μας Περιφέρειας, παραχωρώντας την όμορφη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στις 19 Ιανουαρίου 2015.
Το πρόβλημα χώρου είναι βασικό για μας, δεδομένου ότι η Εκπαιδευτική μας Περιφέρεια περιλαμβάνει πολλές σχολικές μονάδες(1300) και κατά συνέπεια και πολλές χιλιάδες εκπαιδευτικούς.
Η ημερίδα μας για τον αυτισμό είχε μεγάλη επιτυχία, διότι εκτός από το ενδιαφέρον  των εισηγήσεων, το όμορφο και άνετο περιβάλλον της αίθουσα εκδηλώσεων  δημιούργησε καλή διάθεση στους συμμετέχοντες εισηγητές και επιμορφούμενους.
Σας ευχαριστούμε πολύ επίσης και για την τιμή που μας κάνατε να παρευρεθείτε στην ημερίδα και να απευθύνετε θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.
Ευελπιστούμε ότι θα σας έχουμε κοντά μας και θα συνεργαζόμαστε και εις το μέλλον, όποτε οι ανάγκες το απαιτούν.»                        

Μετάβαση στο περιεχόμενο