Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από την «projectyou» για την υποστήριξή του στην προσπάθεια ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από τη διεξαγωγή του 3ου Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας στο Δημαρχείο Αμαρουσίου από την «projectyou» με τη συμμετοχή 60 εκπαιδευόμενων και θέμα: «Δημιούργησε τη δική σου βιώσιμη επιχείρηση».


 


Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για την υποστήριξή του στην προσπάθεια ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ειδικά για τους άνεργους νέους και επαγγελματίες εκφράζει με επιστολή της η «projectyou», εκ μέρους των συμμετεχόντων στο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας με θέμα: «Δημιούργησε τη δική σου βιώσιμη επιχείρηση».

Ειδικότερα, στην επιστολή που υπογράφει η κα Σωτηρία Θεοφανίδου προς τον κο Δήμαρχο αναφέρεται:


«Αξιότιμε κύριε Πατούλη,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη εκ μέρους σας της προσπάθειας για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ειδικά για τους άνεργους νέους και επαγγελματίες.
Εκ μέρους των 60 συμμετεχόντων στο σεμινάριο σας ευχαριστούμε για την απόφασή σας να χορηγήσετε την αίθουσα και τις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Αμαρουσίου για το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήσαμε στις 23 Ιουνίου με θέμα: «Δημιούργησε τη δική σου βιώσιμη επιχείρηση.


Με εκτίμηση Σωτηρία Θεοφανίδου»


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο