Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από την Επιτροπή Ροταριανής Περιφέρειας 2470 για την Αλληλεγγύη Συμπολιτών με Ανάγκες Υποστηρίξεως

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει εκ μέρους της Επιτροπής Ροταριανής Περιφέρειας 2470 για την Αλληλεγγύη Συμπολιτών με Ανάγκες Υποστηρίξεως, η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Μαγιόρκα Αναγνωστάκη Τριανταφύλλου για την ανταπόκριση στο αίτημα παραχώρησης της αίθουσας εκδηλώσεων του Δήμου για τη διεξαγωγή Ημερίδας, καθώς και για την τιμητική παρουσία στην εκδήλωση.
Παράλληλα, ευχαριστεί τον υπεύθυνο του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου κ. Θεοδόση Τόλια για την προσωπική συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης.


Ειδικότερα, στην επιστολή της η κα Μαγιόρκα Αναγνωστάκη Τριανταφύλλου αναφέρει:


«Αγαπητέ Δήμαρχε,
Η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πεντέλης κα. Ελένη Διαμαντοπούλου, η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα – Ακαδημία κα. Αικ. Σκουλά και εγώ προσωπικώς, σας ευχαριστούμε θερμώς, που ανταποκριθήκατε στο αίτημά μας να μας παραχωρήσετε το Σάββατο 17/3/2012 και κυρίως για την τιμή που μας έκανες να παρευρεθείς στην ημερίδα.


Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον υπεύθυνο στις Δημόσιες Σχέσεις του Δήμου κο. Θεοδώση Τόλια, για την προσωπική του συμμετοχή στην άρτια και επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας.


Σου ευχόμεθα υγεία προσωπική και οικογενειακή και αντοχή για την αντιμετώπιση του δύσκολου έργου που επιτελείτε μέχρι τώρα επιτυχώς, εγώ δε η Μαγιόρκα Τριανταφύλλου σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την αγάπη σου στο γιό μου Κωνσταντίνο, ο οποίος και αυτός να γνωρίζεις σε αγαπά πολύ».

Μετάβαση στο περιεχόμενο