Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου για την ικανοποίηση του αιτήματος παραχώρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Γυμνάσιο -1ο Λύκειο για τον αποκριάτικο χορό των μαθητών του σχολείου.


Ειδικότερα στην επιστολή που υπογράφει η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα. ʼντα Κουρουξίδη – Χρυσαφίδη αναφέρεται:


«Κύριε Δήμαρχε,
Εκ μέρους των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας εκφράζω θερμές ευχαριστίες για την έγκριση – μέσω των Διευθυντών του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου και της θετικής εισήγησης των μελών της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας δια του προέδρου κ. Μάρκου Στυλιανού – του αιτήματος να μας παραχωρηθεί η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ως άνω Σχολείου. Στο χώρο αυτό πραγματοποιήσαμε στις 18/02/2012 τον Αποκριάτικο χορό των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου.
Περίπου 310 οικογένειες – γονείς και μαθητές – πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά- τη χαρά και τη διασκέδαση των οποίων το φορτωμένο πρόγραμμα σας δεν επέτρεψε να απολαύσετε.
Ευχαριστούμε θερμά για την ικανοποίηση του αιτήματος μας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι τέτοιες αποφάσεις επιτρέπουν οργάνωση δράσεων που φέρνουν κοντά τους ανθρώπους – σε δύσκολες στιγμές – και τους δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζονται συναισθήματα χαράς και ξεγνοιασιάς. Αυτό μόνο ο χώρος των Σχολείων – ανεξαρτήτου βαθμίδας Εκπαίδευσης –μπορεί να προσφέρει.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο