Ευχαριστίες του Δ.Σ των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α Γιώργο Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές του ευχαριστίες εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, για την έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη του έργου του συλλόγου.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Αθήνα, Απρίλιος 2012


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Αγαπητέ κύριε Πατούλη,


Παρακαλούμε να δεχθείτε τις πιο θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος για τη σημαντική και ουσιαστική συμπαράσταση στο έργο μας.


Μία υποστήριξη που δεν εξαντλήθηκε μόνο στην πολύ ζεστή και ωραία επίσκεψη και παρουσία σας τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης αλλά συνεχίστηκε και με τη διάθεση μαγειρευτού φαγητού για τα παιδιά που φιλοξενούμε στον Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ που εδρεύει στο Δήμο σας, μέσω εκδήλωσης που έγινε στις 25/2/2012 στο The Mall και βέβαια με την πρόσφατη απόφασή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο που εγκρίνατε τη δημιουργία και δεύτερου Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ.


Η ανθρωπιστική σας διάθεση και ευαισθησία, μα πάνω από όλα η προσωπική σας συμβολή, είναι για μας πολύτιμος αρωγός για τη συνέχιση του έργου μας.


Όσο θα υπάρχουν φίλοι, όπως εσείς, είναι σίγουρο ότι τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, θα μπορούν να προσφέρουν αγάπη, φροντίδα, και οικογενειακή ζεστασιά σε κάθε παιδί που είχε την ατυχία να τα στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του.


Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να έχουμε πάντοτε την τόσο πολύτιμη για μας φιλία σας.


Με εκτίμηση,


Γ. Πρωτόπαππας
Γεν. Διευθυντής»

Μετάβαση στο περιεχόμενο