Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τον Σύλλογο Μηχανικών Ε.Υ.Δ.Α.Π για τη στήριξη της προσπάθειάς του κατά της ιδιωτικοποίησης της Ε.Υ.Δ.Α.Π

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και τον Μαρουσιώτικο λαό για τη στήριξη της προσπάθειάς του κατά της ιδιωτικοποίησης της Ε.Υ.Δ.Α.Π ενδυναμώνοντας την πρωτοβουλία που ανέλαβε,  εκφράζει με επιστολή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε & Τ.Ε Ε.Υ.Δ.Α.Π.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε & Τ.Ε Ε.Υ.Δ.Α.Π εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για τη σημαντική συνδρομή του και στήριξη που μας παρείχε προκειμένου να αποκτήσει δυναμική η πρωτοβουλία του Συλλόγου μας κατά της ιδιωτικοποίησης της Ε.Υ.Δ.Α.Π ώστε να συνεχίσουν οι πολίτες να απολαμβάνουν το μέγιστο αγαθό της ζωής –το νερό- σε εξαιρετική ποιότητα και με χαμηλή τιμή.


Η γνωστή ευαισθησία του Δημάρχου καθώς και ολόκληρου του λαού του Αμαρουσίου στα μεγάλα κοινωνικά θέματα που αγγίζουν τις ζωές όλων μας είναι αυτά που έχουν καταστήσει τον Δήμο Αμαρουσίου σεβαστό και υπολογίσιμο παράγοντα των εξελίξεων στη χώρα μας».


Η Πρόεδρος                                                                                              Ο Γενικός Γραμματέας


Μαρία Λιάπη                                                                                                       Μιχ. Ματθαίος» 

Μετάβαση στο περιεχόμενο