Ευχαριστίες προς το Δήμο Αμαρουσίου και την ομάδα Αγάπης του Κ.Α.Π.Η για την υποστήριξή τους εκφράζει ο Ξενώνας SOS – ELIZA

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες του προς το Δήμο Αμαρουσίου και συγκεκριμένα τα μέλη της ομάδας αγάπης του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου, για τη σταθερή υποστήριξή τους προς τα παιδιά του Ξενώνα SOS – ELIZA εκφράζει με επιστολή του ο Υπεύθυνος του κέντρου Ανδρέας Μποζώνης.


Η επιστολή έχει ως εξής:


«Αθήνα, 29/4/2013Αγαπητοί μας,


Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε για ακόμη μία χρονιά τη σημαντική απόφασή σας να σταθείτε δίπλα μας και να συμβάλετε στην προστασία των παιδιών μας.


Η τόσο συγκινητική σας χειρονομία, με την αγορά και προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και λαμπάδων για την περίοδο του Πάσχα, έχει σημαντικά αποτελέσματα για μας. Αφενός γιατί έτσι έμπρακτα συμβάλετε με τον τρόπο αυτό καλύπτοντας ορισμένες από τις άμεσες και βασικές ανάγκες των παιδιών του Ξενώνα αφετέρου γιατί αντλούμε την ψυχική και ηθική δύναμη που χρειάζεται η προσπάθεια που κάνουμε για την εν γένει υποστήριξη των βρεφών και νηπίων που ζουν και μεγαλώνουν στον Ξενώνα SOS – ELIZA.


Όσο θα υπάρχουν φίλοι και συμπαραστάτες όπως εσείς, είναι σίγουρο ότι οι προσπάθειες μας για την καλύτερη φροντίδα και υποστήριξη του κακοποιημένου και παραμελημένου παιδιού θα έχουν συνέχεια.


Παρακαλούμε δεχθείτε τις θερμότερες ευχαριστίες του Ξενώνα SOS – ELIZA και όλη την αγάπη των παιδιών μας για την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή σας.


Με εκτίμηση,

Ανδρέας Μποζώνης
Υπεύθυνος SOS – ELIZA»

Μετάβαση στο περιεχόμενο